Når slankekuren gør ondt værre

Et online foredrag om binge eating disorder, stigmatisering, tykhed og vejen mod recovery

En ny og nuanceret fortælling om den tykke krop.

 

Kan du nikke genkendende til nogen af nedenstående situationer?

– Du føler ofte skyld og skam efter en overspisning?
– Du føler at du mister kontrollen og sidder på et tog der ikke stopper, før der ikke er mere mad?
– Du gemmer emballage af vejen, fordi du frygter at nogen opdager hvad du har spist?
– Du kan tit føle dig ensom og isoleret fra omverdenen?
– Tanker om din krop og vægt fylder meget?
– Du takker pænt nej tak til invitationer, fordi det er nemmere at blive hjemme (hvor du også kan spise alene)?

Så er det her foredrag til dig.

I mit online foredrag om binge eating disorder, giver jeg dig en grundig introduktion til spiseforstyrrelsen og konsekvensen af utallige slankekure. Der findes mange forskellige fortællinger om den tykke krop. At den er “dum”, “doven” og “grådig”. I mit foredrag vil jeg forsøge at fortælle en anden historie – nemlig den, at kroppen kan bære rundt på sorg og hemmeligheder, som i sidste ende betyder, at man lukker ned og spiser alt det svære vægt. Det gjorde jeg selv i mange år, og endte med en kropsvægt på langt over de 170 kilo.

Det var først da jeg havnede i behandling for spiseforstyrrelsen, at det gik op for mig, at min fortælling om mig selv var forkert og at jeg faktisk var syg og havde brug for hjælp. Det var i behandlingen at jeg forstod, at spiseforstyrrelsen var et skjold og en overlevelsesmekanisme. Da jeg begyndte at forstå at jeg havde værdi som menneske, kunne jeg arbejde med at få kontrol over mine overspisninger, og begynde at tænke anderledes om mig selv.

I mit online foredrag får du hele 4 videosessioner og altså mere end 2 timers materiale, som du kan se igen og igen.

I session 1, får du en grundig introduktion til binge eating disorder / tvangsoverspisning / BED som spiseforstyrrelse.

I session 2, får du min personlige historie om en kaotisk barndom, hvor makrelmadder og marsbarer blev mit eneste faste holdepunkt. Det er historien om at vokse op i et miljø der var præget af omsorgssvigt og overgreb – og finde en måde at overleve det på.

I session 3 får du historien om, hvordan spiseforstyrrelsen langsomt, men sikkert, overtog alle aspekter af mit liv, og blev mit eneste pusterum. Det er en fortælling om hvor indgribende og styrende tvangsoverspisningerne blev, og hvor isoleret, alene og forkert jeg til sidst følte mig.

I session 4 får du en introduktion til BED-behandlingen og hvad den består af, samt de redskaber jeg selv har gjort brug af, som i sidste ende førte til, at jeg kunne få kontrol over mit behov for at have overspisningerne. Du bliver blandt andet introduceret til maddagbogen og mekanisk spisning. Session 4 er den opskrift jeg havde succes med, da jeg skulle komme min spiseforstyrrelse til livs, som jeg håber du kan inspireres af.

Du bliver også præsenteret for en litteraturliste, hvis du efter kurset sidder med et ønske om at ville dykke dybere ned i nogen af de emner jeg kommer omkring.

Alt i alt får du altså mere end 2 timers videomateriale, som du kan se igen og igen, samt anbefalet litteratur.

Som en ekstra bonus, får du muligheden for at bestille en tid til en snak med mig, hvis du har opfølgende spørgsmål i forlængelse af foredraget.

 

Du får hele foredraget og en personlig samtale for kun 699,-

 

(Med mulighed for ratebetaling. Vælg blot “ratebetaling under betalingsform)

Er du klar til at høre en ny fortælling om den tykke krop?
Ønsker du at booke mig til et fysisk foredrag, så kontakt Athenas på tlf 35 11 21 31.